Každé miminko potřebuje na začátku svého života spoustu věcí. A spoustu jich zase nepotřebuje vůbec. Výrobci dětských víc moc dobře ví, že zejména ženy se dají snadno ovlivnit vzhledem věcí, a proto mají tendence kupovat věci, které jsou pro miminko naprosto k ničemu. Ale nastávající maminky je stejně koupí, protože na sobě mají hezký obrázek. Takovými nakupování se vyhněte, a racionálně zvažte, bez čeho se vaše miminko neobejde. Sepište si seznam potřebných věcí, a podle toho nakupujte. Jedině tak neutratíte zbytečně moc peněz.

novorozenecké kalhoty

Co je důležité?
Většina rodičů jako jednu z prvních věcí začíná řešit kočárek. Jako druhou věc kupují oblečení. U nás najdete potřeby pro kojence, které opravdu využijete. Máme zejména oblečení, které je pro každého novorozence naprosto nepostradatelnou věcí. Oblečení máme v mnoha velikostech, a to už od velikosti 50, kterou mohou využít předčasně narozené děti a děti s menší porodní váhou. Nenakupujte zbytečně hromady oblečení, ale zkuste si udělat zásobu po třech kusech. Vážně vám k ničemu nebude 20 overalů. A je úplně jedno, že mají hezký potisk.

Oblečení pro kojence by mělo být vyrobené z kvalitní bavlny a nebo bambusu. Dětská pokožka je velmi jemná, a nevhodné oblečení jim může způsobit přinejmenším nehezké vyrážky. Proto je lepší vybírat kvalitní oblečení, u které se žádného problému nemusíte bát.

Kromě oblečení u nás můžete zakoupit i další věci pro vaše nejmenší.

růžové oblečení

– Máme například
– Hračky
– Dárkové balíčky
– Fotorámečky
– Zavinovačky
– Osušky a pleny
A další věci, které by vaše miminko mohlo ocenit.

Lidé u nás nás rádio nakupují, protože máme velkou nabídku, velký výběr potisků, druh oblečení a také velikostí. Naše nabídka potěší všechny nastávající rodiče. Pokud čeká miminko třeba vaše kamarádka, máme pro ni soupravičku do porodnice nebo dárkový poukaz, za který si může koupit cokoliv.